tentang “itu”

“nah kui fik.. dadekno pelajaran kui.. ora gur siji ning donya iki .”

aku bengong *sok gak tau apa yg mereka bicarakan* ,“he?? opo to bi??”

“jodo , nduk ..” aku seketika terbahak denger budhe ku bilang kaya gitu. *sambil nutupin muka* (//.\\)

“haha, hubungane sama aku apa lhooo?? jik suwe lah bii ..” jawabku sambil prengas prenges.

nek seneng karo uwong kui ojo tenanan senenge. ben yen loro ati yo ora loro tenan. koyo ngono kui gur dolanan. ojo digowo ati. wong yo rung genah jodone. ora gur siji lah ning donya iki. yen loro kok iso keloro loronen ngono kui kan ra apik nggo kesehatan to.” jelas abiku panjang-lebar-tinggi. –a
Continue reading