Rise And Fall*

Sometimes in life you feel the fight is over,
And it seems as though the writings on the wall,
Superstar you finally made it,
But once your picture becomes tainted,
It’s what they call,
The rise and fall [x2]

suatu malam, aku sangat merindukan lagu ini. thanks for swaragama fm yang udah ngeplay lagu ini. make me feel better on that night 🙂

I always said that I was gonna make it,
Now it’s plain for everyone to see,
But this game I’m in don’t take no prisoners,
Just casualties,
I know that everything is gonna change,
Even the friends I knew before may go,
But this dream is the life I’ve been searching for,
Started believing that I was the greatest,
My life was never gonna be the same,
Cause with the money came a different status,
That’s when things change,
Now I’m too concerned with all the things I own,
Blinded by all the pretty girls I see,
I’m beginning to lose my integrity Continue reading

This song is… to you ..

Ijinkan saya agak bergila gila ria setelah UAS semester genap ,walaupun hari kamis masih UAS makul pendaftaran tanah hehe. tapi rehat sejenak laah, saya capek juga belajar buat uas ini hehe. semoga deh ya, IPK saya melesat gak kayak kemarin yang tengkurep gitu 😀
Nah ini saya cuma mau ngepost sesuatu ,.. kalo ngerti ya monggo, kalo ndak ngerti bisa hub.i saya di komen ,hehehe…

…………………………………………………….
We gotta go
Teen Top & Brave Sound
Heh, damn
Whoo woo hoo whoo woo hoo whoo woo hoo
Hey to you to you tou you know
Whoo woo hoo whoo woo hoo whoo woo hoo
Hey to you to you to you know


Continue reading

[Lyrics] Haru-haru by Big Bang [romaji/eng]

annyeonghaseyooo 🙂

lama ngga ngeblog posting apa kek 😀 sekarang aku mau posting lirik aja yaa, lagunya Big Bang yg paling banget banget aku suka ,hehe 😉 judulnya Haru Haru .

in lagu jadulnya Big Bang, tapi tetep aja sukaaaa :3 heheheee. soalnya mereka nyanyinya penuh penghayatan buanget nget nget dan asiiik bgt lagunya hehe. disini yang jadi model cewe nya Park Min Young, sekarang sih Big Bang jarang jarang make model asli korea u__u seringnya make model luar kekeke. soo langsung aja cekidot yaaah ^^

Romaji
[GD]
Tonaga
Yeah, finally I realise, that I’m nothing with you
I was so wrong, forgive me
[SR]
Ah~~
[TOP/GD]
Pado-chorom buswejin ne mam
Baram-chorom hundur-rinun ne mam
Yongi-chorom sarajin ne sarang
Munsin-chorom jiwe-jijiga anha
Hansuman tang-i kojira shi-jyo~o~o
Ne gasum-sogen monjiman sah-ijyo~o (Say goodbye) Continue reading